vergrootglas
arrow

Crowdfunding
uitgelichte afbeelding

Voor Kees vliegt uit!

Word ook producent van Kees vliegt uit

Voor het vervolg van Het beste voor Kees hebben we jullie hulp nodig!

Door het geweldige succes van Het beste voor Kees en de brieven die Kees schrijft aan Monique (en die nu op ons platform te belezen zijn; klik hier), heeft Kees talloze tekenopdrachten, en hebben zijn ouders de financiële steun kunnen ontvangen om een huis voor hem te kopen. Het losmakingsproces tussen ouders en kind zal de basis vormen voor het vervolg: Kees vliegt uit. 

Om een nog grotere impact te creëren voor mensen met autisme heeft Monique Nolte besloten het Kees vliegt uit in eigen beheer te maken. Nolte is in gesprek met allerlei organisaties die de documentaire willen gebruiken voor educatiekits, trainingen voor bijvoorbeeld werkgevers die aarzelen iemand met autisme in dienst te nemen en voorlichtingsbijeenkomsten voor ouders met een autistisch kind.

Wil je meer weten over autisme en de hulpmogelijkheden voor mensen met autisme? Kijk dan hier.

Doclines is een samenwerking gestart met HandicapNLOm praktische redenen splitsen wij daarom de crowdfunding en gaat de fondsenwerving voor Kees vliegt uit hier verder.

 

Wat kan ik doen?

Met een donatie van minstens € 17,50 krijg je de eretitel Vriend van Doclines en medeproducent van Kees vliegt uit en ontvang je alle credits voor de goede doelen die wij via Doclines realiseren en meer.

De eerste 43.625 medeproducenten (donateurs van minimaal € 17,50 dus), ontvangen een digitale ansichtkaart (op basis van een tekening van de Johan Cruijff ArenA die Kees de komende maanden gaat maken). De Johan Cruijff ArenA is ons ter beschikking gesteld voor deze grootste filmpremière ooit! En daar kun jíj bij zijn. Want bij een succesvolle crowdfunding mogen wij hier een exclusieve voorpremière van Kees vliegt uit organiseren voor zo’n 50.000 donateurs. Een unieke kans.

Doe je mee?

 

 

Doneer nu!

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken