vergrootglas
arrow

Crowdfunding
uitgelichte afbeelding

Voor NIKKI

Geef 577.500 kinderen een betere toekomst

Met de film NIKKI, die naar verwachting in het voorjaar van 2021 uit komt, de docline-storytelling en de bijbehorende impactcampagnes willen we zorgen dat deze groep kwetsbare kinderen onder de aandacht komt. Daarnaast willen we communities bouwen voor kinderen, jongeren en mensen met psychische- en verslavingsproblemen, waar zij met elkaar in gesprek kunnen gaan en hulp kunnen vinden. Op deze manier willen we proberen de 65% kans dat kwetsbare kinderen uit multicomplexe gezinnen zelf een psychiatrisch of verslavingsprobleem ontwikkelen naar beneden brengen.

Geïnspireerd door de grote impact die Het beste voor Kees heeft gebracht, heeft Monique Nolte besloten voortaan documentaires in eigen beheer maken. Zo blijven de rechten van deze films bij Doclines behouden en kan er hopelijk nog meer impact gecreërd worden dan met Het beste voor Kees gebeurde. In samenwerking met een aantal organisaties zullen we (delen van de) documentaire NIKKI verwerken in educatiekits en gebruiken voor trainingen en voorlichting voor scholen, hulpverleners en ouders.

Wat kan ik doen?

Steun met jouw donatie meer dan 577.500 kinderen in Nederland bij hun moeilijke gezinssituatie. Van jullie bijdrage maken we een prachtige film, educatiekits voor scholen en  ontwikkelen we in samenwerking met professionals een training waarmee kwetsbare gezinnen worden ondersteund.

Doneer nu!

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.