vergrootglas
arrow

Crowdfunding
uitgelichte afbeelding

Word Vriend van Doclines!

Draag je Doclines een warm hart toe?

Doclines is een platform dat door middel van creatieve concepten sociale vraagstukken in beweging wil brengen. We geven elk issue een gezicht door middel van een verhaal – een story met personages – omdat we erin geloven dat je met een goed verteld (beeld)verhaal mensen kan raken, engageren en verbinden.

Van film tot foto, animatie en muziek, en van tweets tot live-chats, debat en tentoonstellingen; we gebruiken iedere vorm van media om onze stories zo krachtig en indringend mogelijk te vertellen. Het stelt ons in staat een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.

We bieden ons publiek daarbij de mogelijkheid om aan een verhaal deel te nemen door een story te liken en te delen of de personages of een van onze impactdoelen te steunen. Door middel van onze storytelling brengen we werelden bij elkaar – van jong tot oud, van traditioneel tot innovatief, nationaal tot (inter)nationaal – en bieden we geïnteresseerden een omgeving aan waar zij terecht kunnen als zij door een story geraakt zijn.

Doclines vervaagt zo de grenzen tussen traditionele en innovatieve mediavormen en legt daarbij nieuwe verbindingen aan tussen kunst, storytelling, engagement, sociale vraagstukken, publiek en makers.

Doclines opereert zonder subsidies en ontvangt op dit moment geen structurele financiering. Om onze missie door te kunnen zetten vragen we om jullie hulp.


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.