vergrootglas
arrow

video

Hang-in! Afl. Koken

Aflevering 1 van Hang-in!

Saus op het eten en jus in het leven. Hang-in! trapt af met Donnie die Nikki de juiste snijtechnieken en kooktrucs bijbrengt voor een driegangenmenu van gehamsterd blikvoer.

Over Hang-in!

Verveel jij je ook zo nu je door de coronacrisis vaker thuis moet zitten? Word je soms helemaal gek van je ouders als zij wéér beginnen te zeuren over het opruimen van je kamer of je eindeloze gegame? Zou jij eigenlijk niets liever willen dan ontsnappen naar een plek ver weg met je vrienden? Bij Hang-in! kan dat, gewoon vanuit je slaapkamer.

Hier kunnen jij en je vrienden deze zomer tien weken lang online workshops volgen, zelf video’s posten en op elkaar reageren! Bekende Nederlanders leren jou de fijne kneepjes van hun vak. Iedere week delen ze hun tips en tricks met proefkonijn Nikki (16) over wie eind dit jaar een aangrijpende documentaire verschijnt die je gezien móet hebben.

Nikki heeft het niet altijd makkelijk thuis en had in deze rare corona-tijd behoefte aan enige afleiding. Daarom heeft zij de workshops voor jou met succes getest! Kom van die bank, Hang-in! op Doclines en leer van Ronnie Flex hoe jij je struggles kunt omzetten tot een rap, leer een driesterrenmaaltijd te maken met quarantaineproducten van Maradonnie en tover jezelf om tot dé next best YouTuber met Nienke Plas. 

We dagen je uit om met je opgedane skills aan de slag te gaan en de rest van Nederland te laten zien wat jij kan. Verzin een betere coronadans dan sterdanser Juvat Westendorp; ram de frustratie van je af met een drumsessie op pannen, haarborstels en bedpoten; of bouw een dagelijkse sportsessie in met Rico Verhoeven. Deel jouw creaties, ontmoet lotgenoten en: Hang-in!

Wil je meer weten over NIKKI? Klik dan hier.

Zit jij net als Nikki in een thuissituatie die soms écht niet meer uit te houden is? Dan kun je hier je verhaal anoniem kwijt bij de Chat met Fier of De Kindertelefoon.

                 

Ontdek met HELP! dat je niet de enige bent.

Hang-In! is mogelijk gemaakt door:

             


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken