vergrootglas
arrow

video

Kees tekent het Scheepvaartmuseum – ‘behind the scenes’

Kees tekent het Scheepvaartmuseum - 'behind the scenes'

 

De nieuwe film over de autistische Kees Momma (55) Kees vliegt uit, bevindt zich in een cruciale fase. Gaat het lukken om het benodigde geld bij elkaar te brengen voor een vervolg op Het Beste voor Kees?

HandicapNL en Doclines hebben de crowdfunding nieuw leven ingeblazen en hiervoor tekent Kees Momma drie bijzondere gebouwen waarna de tekeningen geveild worden.

Enkele weken geleden bezocht Kees het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.  Speciaal voor Kees werd het museum geopend, zodat hij er foto’s kon maken voor zijn tekening. Aan de hand van de foto’s is Kees het museum en het VOC schip gaan tekenen. In dit filmpje vangen we een glimp op van zijn tekenproces.

Het Scheepvaartmuseum en Ernst onzettend bedankt  voor de gastvrijheid. En Kees natuurlijk voor de manier waarop je ons helpt om begrip te kweken voor de overprikkeling waar zoveel mensen met autisme last van hebben.

Voor meer informatie over ASS (autismespectrumstoornissen) verwijzen wij naar de volgende websites:

https://a-typist.nl

http://autisme.nl

http://ontdekautisme.nl

http://auticomm.nl

Wij geloven in de kracht van verhalen om de maatschappij socialer, gelijkwaardiger en rechtvaardiger te maken. Zo ook met onze crowdfunding voor de nieuwe documentaire over Kees, die we samen met HandicapNL gestart zijn. Wil je ons helpen om de nieuwe Kees ‘uit te laten vliegen’? Doneer via: www.Keesvliegtuit.nl


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.