vergrootglas
arrow

video

Hang-in! Afl: Solve the case

Hang-in!

Het zal maar gebeuren: het coronavaccin wordt gestolen uit een lab. Wat moet je dan? Wie bel je op zo’n moment? Wie bel je als je met je rug tegen de muur staat? John van den Heuvel en Thomas van der Vlugt natuurlijk!

In een crimineel onderzoek kom je stap voor stap dichter bij de waarheid. Wie van de twee toponderzoekers kwam er als eerst?

Liever eerst zelf de zaak oplossen? Dat kan ook! Ga naar crimibox.nl/doclines en kijk of jij sneller bent dan John en Thomas.

Over Hang-in!

Verveel jij je ook zo nu je door de coronacrisis vaker thuis moet zitten? Word je soms helemaal gek van je ouders als zij wéér beginnen te zeuren over het opruimen van je kamer of je eindeloze gegame? Zou jij eigenlijk niets liever willen dan ontsnappen naar een plek ver weg met je vrienden? Bij Hang-in! kan dat, gewoon vanuit je slaapkamer.

Hier kunnen jij en je vrienden deze zomer tien weken lang online workshops volgen, zelf video’s posten en op elkaar reageren! Bekende Nederlanders leren jou de fijne kneepjes van hun vak. Iedere week delen ze hun tips en tricks met proefkonijn Nikki (16) over wie eind dit jaar een aangrijpende documentaire verschijnt die je gezien móet hebben.

Nikki heeft het niet altijd makkelijk thuis en had in deze rare corona-tijd behoefte aan enige afleiding. Daarom heeft zij de workshops voor jou met succes getest! Kom van die bank, Hang-in! op Doclines en leer van Ronnie Flex hoe jij je struggles kunt omzetten tot een rap, leer een driesterrenmaaltijd te maken met quarantaineproducten van Maradonnie en tover jezelf om tot dé next best YouTuber met Nienke Plas.

We dagen je uit om met je opgedane skills aan de slag te gaan en de rest van Nederland te laten zien wat jij kan. Verzin een betere coronadans dan sterdanser Juvat Westendorp; ram de frustratie van je af met een drumsessie op pannen, haarborstels en bedpoten; of bouw een dagelijkse sportsessie in met Rico Verhoeven. Deel jouw creaties, ontmoet lotgenoten en: Hang-in!

Wil je meer weten over NIKKI? Klik dan hier.

Zit jij net als Nikki in een thuissituatie die soms écht niet meer uit te houden is? Dan kun je hier je verhaal anoniem kwijt bij de Chat met Fier of De Kindertelefoon.

                 

Hang-In! is mogelijk gemaakt door: 

                 

         

 


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.