vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

10 november om 16:30

(10-’20) Nieuwe wegen en andere oplossingen

oktober 2020

 

Lief leven,
Wat heb ik me de afgelopen week beroerd gevoeld zeg. Ik werd overvallen door een griepje. Ik had koorts en spierpijn en heb meteen een coronatest laten afnemen uiteraard, want dat is gebruikelijk als je koorts hebt. Gelukkig kreeg ik een negatieve uitslag. 

Na 4 dagen had ik het al helemaal gehad met dat thuis zitten. Niet dat ik zo nodig ergens heen moest, maar het idee dat ik niet naar buiten mocht vond ik vreselijk… Gelukkig woon ik in de natuur, dus is het voor mij niet zo’n groot probleem om mensen uit de weg te gaan.

De wereld sukkelt voort
Ondertussen sukkelt de wereld rustig voort. Mijn zoon zei laatst dat 100 jaar geleden de Spaanse griep heerste en er een soortgelijke situatie aan de hand was. Toen heeft het ongeveer 18 maanden geduurd voordat de dingen weer ‘normaal’ werden nadat het virus overwonnen was. 

Maar dan vraag ik me af; zal het ooit nog wel worden zoals voorheen? Het leven met corona en het afstand van elkaar houden wordt steeds ‘normaler’. We zoeken met elkaar nieuwe wegen en andere oplossingen om te blijven leven. Maar is het dan niet zo dat we deze nieuwe wereld dadelijk normaal gaan vinden? Kunnen we eigenlijk nog wel terug naar de wereld zoals wij die vóór 2020 gewend waren? Of denk ik nu teveel na? Ik blijf er maar over piekeren..

❤ Karin


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.