vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

19 juni om 16:07

Blijdschap viert hoogtij

Kees is volop aan het tekenen, en geniet van het koude weer in januari

Zondag 20 januari 2019

Alles gaat goed!

Beste Monique,

Aan de lezers wil ik laten weten dat alles goed gaat.

De tekening van de villa in Arnhem nadert haar voltooiing. Ik denk dat ik het werk in de komende week af zal krijgen. Helaas wil dat nog niet zeggen dat ik er meteen een foto van ga maken en die online laat zetten, want de opdracht betreft een geschenk. Pas als de ontvanger het werkstuk in bezit heeft, zou ik het kunnen doen. Maar wel nadat ik met mijn klant heb overlegd of hij dat bezwaarlijk vindt of niet.

Ik beleef momenteel veel plezier aan het werk. Inmiddels ben ik de tekening aan het afronden. Ik geloof dat het moeilijkste deel langzamerhand achter de rug is. Het groen van de omringende tuin is vandaag en morgen aan de beurt.

Tenslotte volgt nog een deel van de dakgevel van het huis en op het laatst kleur ik de ‘sky’ in.

Behalve van het tekenen geniet ik volop van het prachtige vriesweer. Wat ziet het buiten er anders uit! Gras en daken zijn bedekt met een dun laagje sneeuw, de boomtakken zijn fraai berijpt en op het water ligt al aardig wat ijs. Dat hadden we deze winter nog niet eerder gezien! Ik beschouw het als een welkomstgeschenk van de natuur na al die somberte, nattigheid en veel te hoge temperaturen! Eindelijk is er dan toch stevige vorst aangetreden! Zoals een winter in ons land echt behoort te zijn!

Het valt te begrijpen dat bij mij en in mij blijdschap hoogtij viert.

Ik laat dit weer dan ook niet onbenut. Reden temeer om twee fikse wandelingen per dag te maken. Eén ’s ochtends van vijftig minuten tot circa een uur en eentje ’s middags met een wandelduur van ongeveer vijfentwintig minuten.

Zodra de tekening voltooid is en de klant het goed vindt dat ik er een foto van neem voor mijn volgers, post ik weer eens.

Hartelijke groeten,

Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.