vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

2 juli om 15:12

(08-’19) Thuiskomen was een desillusie

30 augustus 2019

Lief leven,

Mijn laatste dag in het centrum was heel erg warm. Ik zweette me een ongeluk. Misschien speelde ook wel een rol dat ik een beetje zenuwachtig was om weer naar huis te gaan.

In de ochtend heb ik nog een laatste keer EMDR gehad. Ik voelde me eigenlijk hartstikke goed. De kinderen zijn me komen ophalen. Ik was zó blij om die apen weer terug te zien! ❤

In de ochtend hadden we wat tijd over, dus hebben we met z’n allen het Heiligenbeeldenmuseum in Kranenburg bezocht. Ik word altijd een beetje emotioneel in de kerk. Althans, in dit soort kerken. Mijn zoon heeft ook heel veel interesse in het geloof en de katholieke kerk.

We hebben samen een aandenken gekocht: een beeldje van een engel met kinderen. Voor mij staan die symbool voor m’n aapjes, gekoesterd in liefde, voor mijn gezin.

Rust weg
Het was echt heel erg leuk om dit samen met ze te doen. Daarna kon ik met een goed gevoel het eindgesprek in. Thuiskomen was vervolgens echt een desillusie! Er was direct een pest-herrie vanwege een evenement met 2000 bezoekers hier op het weiland.

Woooowww!

Zo uit de stilte hier in de drukte terechtkomen was echt heftig. Ik heb meteen een vriend naar de winkel gestuurd voor oordoppen. Ik kon het gewoon niet aan! Tegen 03.00 uur ‘s nachts werd het eindelijk rustiger en kon ik mezelf zover krijgen om te gaan slapen.

❤  Karin

 

Hoe ga jij om met grote veranderingen en heftige prikkels?


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.