vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

18 mei om 15:49

Aanpassing voltooid!

Zaterdag 28 september 2019

Beste Monique,

Hoe heerlijk vind ik het nu dat de zomer voorbij is. De rust in onze buurt is teruggekeerd. Geen colonnes met motoren meer, geen luidruchtig spelende kinderen die de hele dag lopen te gillen en…geen benauwd warm weer meer.

De afkoeling, die de afgelopen tijd is ingetreden, heeft mijn gemoedsstemming een hoop goed gedaan. Hierdoor lukt het me beter te werken dan tijdens de schroei-hel.

Beter werken
Beter werken? Ja, veel beter, want vandaag ben ik erin geslaagd de verlenging van de tekening van de ArenA van links en rechts en de daarmee samenhangende aanpassingen te voltooien. En hoe! Ik ben buitengewoon tevreden met het resultaat. De tekening ziet er nu zoveel completer uit!

’s Middags kwam er nog bij dat ik aan de volgende fase kon gaan beginnen: de grote middenpartij. Tribunes met honderden rode en witte zitjes en de corridors naar de tribunes toe, inclusief de in- en uitgangspoorten. De corridors met hun toebehoren staan er inmiddels op!

Op naar de tribunes! En hierna begin ik aan het laatste onderdeel – het slot -: de omheining van het voetbalveld en het voetbalveld zelf.

Nu het allermoeilijkste eindelijk achter de rug is, zie ik er geleidelijk minder tegenop om dit werkstuk voort te zetten.

(wordt vervolgd)

Kees

Autisme en Werk
Voor Kees betekent tekenen: werk. Veel autisten worstelen met het vinden van een passende werkplek. Daarom helpen bedrijven als Jobstap en ITvitae autisten met het vinden van een passende werkplek. Zo zet Jobstap alle bedrijven op een rijtje die een plekje vrij hebben en hun mensen begeleidt in hun baan. En zorgt ITvitae niet alleen voor een leertraject in de IT voor hoogfunctionerende autisten, maar proberen ze op die manier deze mensen ook een baan aan te bieden. Of binnen het eigen bedrijf of op een plek waarvan ze weten dat je persoonlijk begeleid wordt.


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.