vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

13 juli om 16:02

Ben jij een Jonge Held?

Jonge Helden organiseren chillavonden waar jonge mantelzorgers samen komen en voorlichting kunnen krijgen

Zorg jij voor iemand in jouw omgeving? Bijvoorbeeld voor je vader, moeder, broer(tje) of zus(je) met een beperking, ziekte, verslaving of psychische problemen? Dan ben jij een Jonge Held!

Jonge Helden zijn jonge mensen die zorgen hebben voor of over iemand in hun directe omgeving. Voor jou is het misschien heel normaal, maar eigenlijk ben je een held! Want jij maakt het verschil voor degene waar je voor zorgt.

Dat zorgen voor een ander is niet altijd makkelijk. Wil jij hier graag een keertje over praten? Of heb je vragen over alles wat bij het zorgen en je eigen leven komt kijken? Dan kun je contact opnemen met WOEJ. Wij kunnen jou helpen met je vragen of als je gewoon een keer wilt praten.

Misschien weet je niet zeker of je een Jonge Held bent. Ook dan mag je altijd contact met ons opnemen, via WhatsApp: (06-30212658) of e-mail (jongehelden@woej.nl)

WOEJ organiseert voor alle Jonge Helden elke maand een chillavond. Hier kunnen de jonge mantelzorgers terecht om samen te komen, verhalen te delen en steun te vinden bij elkaar. Daarnaast biedt WOEJ ook individuele coaching. Twee keer per jaar organiseren we een groot uitje. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje op de website, of volg de Jonge Helden op instagram (Jonge Helden LV).


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.