vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

19 mei om 13:40

Betere tijden zijn aangebroken!

Woensdag 10 juli 2019

Beste Monique,

Het gaat beter met mij. Veel beter zelfs. De weersomstandigheden van de laatste dagen werken zoal mee. Er is geen hitte meer, maar wel een goed afwisselend weerbeeld buiten waardoor ik veel meer kan doen.

Ik maak geregeld wandelingen naar het dorp voor de boodschappen, om foto’s te laten ontwikkelen of tekeningen te laten dupliceren.

Vandaag kreeg ik omstreeks 16.25 uur bezoek. Twee vrouwelijke klanten kwamen de tekening ophalen, die ik in de afgelopen twee weken voor hen gemaakt heb. De één was de klant, die mij de opdracht heeft gegeven en de andere was de ontvangster van de tekening. De afbeelding bleek een geschenk van de opdrachtgeefster.

Beide vrouwen waren bijzonder onder de indruk toen zij de tekening onder ogen kregen. In alle rust bekeken zij aandachtig ieder detail dat ik op papier had uitgewerkt en hun reactie getuigde zich van oprechte bewondering.

Gezelligheid vierde hoogtij
Het bezoek verliep zeer geslaagd. Op een gegeven moment bood ik hen een glas appelsap aan en voerden we geanimeerde gesprekken. Gezelligheid vierde hoogtij.
Ik voelde me volkomen op mijn gemak. Ik merkte dat beide vrouwen heel meelevend en warmvoelend overkwamen en tevens over flink wat humor beschikten. Geen stijve boel dus. Ik vroeg mijn klanten of ik de foto, die ik van de tekening had gemaakt, op Facebook mocht zetten. Ja, het mocht!

Na veertig minuten heerlijk te hebben gekeuveld liep het bezoek alweer ten einde en namen we afscheid van elkaar. Ikzelf had voor de avond een bewerkelijke maaltijd klaar te maken, die goede voorbereiding eiste.

Het eten, waarvan de bereiding een zeer intensief klusje was, loonde in alle opzichten. Alles smaakte me opperbest! Ik had mezelf getrakteerd op rundergehakt in jachtsaus met meegebakken uitjes, rode kool en nieuwe aardappelen.
De dag kon niet meer stuk!

Hartelijke groeten,

Kees


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.