vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

22 juni om 12:22

Blijere tijden!

De nieuwe auto van de moeder van Kees rijdt als een zonnetje!

Woensdag 31 oktober 2018
Beste Monique,

Er is reden tot grote vreugde. Zeg maar gerust, tot uitzinnige vreugde.

Mijn moeder rijdt weer!

Zij is nu een stralende vrouw, die sinds gisteren een prachtig bezit heeft verworven: een kostelijke auto. Niet te groot, zeer wendbaar en hij rijdt als een zonnetje! Mijn moeder is apetrots.

Het rijden ging fantastisch. Zó zelfs dat de verkoper die naast haar zat en haar wegwijs maakte in de auto, een groot compliment gaf. Volgens hem was ze met vlag en wimpel geslaagd voor de autotest!

Reeds vorige week kon mijn moeder het rijbewijs aanvragen. Tevens kreeg zij een ‘opfris-lesje’ van een rij-instructeur. Al ging het besturen van de lesauto – een oude, grote Volvo Diesel niet bepaald gemakkelijk – mijn moeder bleek de rijkunst niet te hebben verleerd.

Nu, evenals de komende jaren – zolang zij een kerngezonde vrouw blijft – kan mijn moeder weer geheel zelfstandig op pad gaan en hoeft zij niet meer afhankelijk te zijn van mijn vader.

Mijn ouders hebben eindelijk weer behoorlijke bewegingsvrijheid! Ik verwacht dat we ons aanzienlijk meer relaxt zullen gaan voelen.

En ook ik maak blijere tijden door. Het weer werkt ditmaal bijzonder gunstig mee. Geen uitbundige zonneschijn meer met buitensporige nazomerhitte, maar lekker koel en bewolkt. Dat vormt de aanleiding om weer volop van mijn hobby’s te genieten. Even vakantie.

Het serieuze tekenen voor opdrachten stel ik een poosje uit tot de tijd daar is.

Pas in de eerste week van november zal ik aan een nieuwe opdracht van een bijzonder huis beginnen.

Verrassing…..

Hartelijke groet,

Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.