vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

27 augustus om 12:45

Boompje hier, struikje daar..

26 mei 2016

Beste Monique,

Na een tijdje stilte laat ik weer eens wat van me horen.
Het gaat nog steeds erg goed met mij.

Inmiddels is er weer een tekening af gekomen. Het is er een die ik al in maart online had geplaatst. Het betreft een jaren 30-villa in Santpoort met bomen en struiken in wintertooi. Enige weken geleden ontving ik van mijn klant opnieuw foto’s van hetzelfde huis, maar dan in een voorjaarsentourage. Ik aarzelde niet en begon onmiddellijk de bomen en tuin in een groen jasje te steken. Ik vond het geen moeilijk of vervelend werk.

Toen het werk vorige week af was, maakte ik er een foto van. Ik stuurde die via de e-mail aan mijn klant toe. Ik vroeg haar of ik deze ook online mocht plaatsen. Vandaag schreef ze me dat ik dat kon doen.

Met vader op pad
In de volgende maand ga ik met mijn vader eropuit. We bezoeken nieuwe klanten, die mij opdracht hebben gegeven een tekening van hun huis te maken. Ik leg twee bezoeken af: eentje in Baarn en de andere in de binnenstad van Amsterdam.

Ik verheug me op de trip naar Amsterdam. Eerlijk gezegd, ben ik nog nooit in de oude grachtengordel geweest en ik hoop deze eindelijk eens goed te bekijken. Het moet daar zo prachtig zijn.
Mijn klanten zitten aan een van de mooiste gedeeltes van de kern: de Keizersgracht en Leidsegracht. Iedereen raadt mij aan de grachten en huizen goed te bekijken en alle schoonheid ervan in me op te nemen.

De grachtengordel schijnt een waar Eldorado te zijn voor mensen die van historische bouwkunst en pittoreske plekjes houden. En daartoe behoor ik.

Wanneer ik eenmaal bij één van mijn klanten ben, maak ik ter plekke foto’s. Zodra deze zijn ontwikkeld en afgedrukt, ga ik vol gas beginnen aan een nieuwe reeks prachtige opdrachten.

Ik ben benieuwd wat je van de tekening vindt!

Hartelijke groeten,
Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.