vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

13 juli om 13:03

Brief van Kees: Hongerlijden

13 juli 2022

Beste Monique,

Hoe gaat het? Krijg je al enige vakantiekriebels?
Ga jij deze zomer nog ergens naar toe? Zo ja waar en wanneer? Laat mij even weten wanneer je weg gaat en weer terug bent van vakantie.

Nu is er trouwens een probleem dat mij fikse zorgen baart. Toen ik vanochtend in de Albert Heijn Supermarkt kwam waren ALLE schappen bij de groenten en fruit leeg! Ik wist niet wat mij overkwam!

Ik vroeg aan een van de mensen van het personeel. Men vertelde me dat de boeren alle grossiers van de supermarkten blokkeerden. Geen aanvoer. In de winkel was ik Jasper gaan bellen en hij kon mij helaas geen geruststelling geven. Jasper was zelf geheel ontdaan van dit schandelijke optreden van de boeren. Met een brok in mijn keel werkte ik de overige boodschappen af.

Geen eten in huis. Dat wordt de komende tijd honger lijden. Nog een laatste kans: Odin+Velp. De biologische winkel. Daar bleek alles volop verkrijgbaar te zijn.
Maar poepie-duur! Ik was veel geld kwijt.

Monique, zou jij mij alsjeblieft op de hoogte willen houden van de toestand met die opstandige boeren? Kan ik je daarover bellen? Hoe laat? Dan weet ik waar ik aan toe ben. Jasper kan mij op dat vlak het nieuws niet echt overzichtelijk brengen.

Graag spreek ik je zo spoedig mogelijk.

Tot snel Monique!

Hartelijke groeten,

Kees


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.