vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

14 november om 09:40

Brieven van Kees: Onmisbare rust en regelmaat

Brieven van Kees

Beste Monique,

Zoals de trouwe volger van Facebook/Doclines inmiddels weet, waren de afgelopen weken, ja maanden, bijzonder drukke tijden voor mij. Na de lange, snikhete zomer volgden vele, ja vele afspraken. Overal naar toe moeten gaan en op vele tijdstippen rekening houden dat ik iemand op bezoek kreeg. Werkelijk, ieder hokje van de agenda was bezet. Er is veel op me af gekomen. En het was niet altijd even plezierig. Ja, soms zelfs vinnig en agressief met hele nare gewaarwordingen die mij danig van streek maakten. Het zou teveel zijn om alles op te noemen. 

Gevolg van al die drukte zijn oververmoeidheid en spanningen. Ik ben als het ware ‘overprikkeld’. Ik heb besloten geruime tijd rust te gaan nemen en niet meer zo gauw eropuit te gaan. Het leven heeft weer structuur nodig. De vertrouwde regelmaat zal geleidelijk terug moeten keren.Voor een man met autisme is een vertrouwd levenspatroon erg belangrijk. Allereerst ben ik van plan zoveel mogelijk thuis te blijven en heerlijk te gaan tekenen. Tussen de teken- en schilderbedrijven door wil ik plezier beleven aan de modeltrein. 

Vandaag ben ik met tekenen al zo ver gekomen dat ik er een foto van kan tonen. Het betreft de tweede fase van het werk. De eerste basislijnen zijn nu met de tekenpen op papier gezet. De eerste twee bouwlagen van Het Statenlogement zijn gereed. De dubbele trapgevel komt later. Morgen ga ik beginnen met het inkleuren. Ik verheug me er op.

Hartelijke groeten,
Kees


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.