vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

27 februari om 09:57

Brieven van Kees: Reactie van de burgemeester

fantastisch resultaat

Woensdag 23 februari 2022

Beste Monique,

Van de burgemeester ontving ik vandaag al een reactie op de tekening, nadat ik hem gisteren foto’s en een brief had gemaild. Tot grote vreugde was zijn respons van vandaag vol lof. De burgemeester schreef: “Wat heb jij een fantastisch resultaat geleverd. Ik was er helemaal stil van toen ik je foto’s zag. Heel, heel erg mooi en veel dank daarvoor. Ben heel erg trots op deze Velpse kunstenaar!”

Dit heeft de dag helemaal goedgemaakt.

Toch wil de burgemeester dat ik nog even wacht met het plaatsen van foto’s op Facebook/Doclines. Eerst moet er een goede drukkerij zijn gevonden, voordat hij hiervoor toestemming geeft. In Arnhem en omgeving is er niet direct een speciaalzaak die  zeer grote  formaten (tot 60 x 80 centimeter) mooi kan afdrukken. Volgens de burgemeester moeten we wachten tot een volgend persbericht. Wanneer dat in de krant is vermeld en tevens de duplicaten worden afgedrukt, kan ik foto’s op Facebook/Doclines plaatsen.

Om de kijker toch nog van een foto van een tekening te laten genieten, ben ik bereid een afbeelding te tonen van een tekenopdracht die ik in maart 2020 uitwerkte. Het betreft een vrijstaand huis in Hengelo (Overijssel). Het huis is gebouwd in 1953 in de kenmerkende bouwstijl van de jaren vijftig in ons land, die vooral op luxere woningen werd toegepast.

Vorige maand had degene die het werk in ontvangst nam, toestemming gegeven een foto van het werk op Facebook/Doclines te plaatsen. De reden dat de bezitter van het werk zo lang moest wachten is tamelijk ingewikkeld. De opdrachtgever wilde zijn ouders deze tekening als cadeau geven, maar verhuisde tijdens het uitbreken van de coronacrisis naar Antwerpen voor zijn werk als tandarts. Door de coronacrisis kon de opdrachtgever niet meer zo gemakkelijk naar Nederland komen voor het ophalen van de tekening. De te overbruggen afstand Antwerpen-Velp was voor hem erg groot. Eind vorig jaar gaf hij door dat zijn ouders het werk zelf bij me zouden komen ophalen. Het was dan weliswaar geen verrassingscadeau meer, maar het belangrijkste was dat zijn ouders een mooi werkstuk zouden ontvangen, waarnaar ze met veel plezier kunnen kijken.

Hartelijke groeten,

Kees 

Hengelo


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.