vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

18 mei om 17:58

De daken zijn af!

Dinsdag 3 september 2019

Beste Monique,

Vandaag is het me gelukt om twee daken te voltooien; op ieder vel één. Ik heb ze ingekleurd, schaduwen gegeven, met de pen nog eens overgetekend en ben nagegaan of alles in verhouding was en klopte. Ja, alles klopte!

Ik ben bijzonder tevreden over het resultaat na een dikke week hard ploeteren.
Dat op ieder vel een compleet dak staat, betekent echter niet dat hiermee de gehele tekening voltooid is. De rest van het papier is nog blanco. Tuin, tuinmeubels, bomen, struiken, bloempotten, hekwerk, de ‘sky’ en natuurlijk de woonruimte zelf moet ik allemaal nog uitwerken.

Maar dat het allermoeilijkste achter de rug ligt, geeft al een hoop voldoening. Ik ben blij dat er iets belangrijks af is gemaakt.

Morgen ga ik verder met iets dat gemakkelijker is en tevens leuker: de tuin.

Hartelijke groeten,

Kees

Autisme en Werk
Voor Kees betekent tekenen: werk. Veel autisten worstelen met het vinden van een passende werkplek. Daarom helpen bedrijven als Jobstap en ITvitae autisten met het vinden van een passende werkplek. Zo zet Jobstap alle bedrijven op een rijtje die een plekje vrij hebben en hun mensen begeleidt in hun baan. En zorgt ITvitae niet alleen voor een leertraject in de IT voor hoogfunctionerende autisten, maar proberen ze op die manier deze mensen ook een baan aan te bieden. Of binnen het eigen bedrijf of op een plek waarvan ze weten dat je persoonlijk begeleid wordt.

 


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.