vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

17 juni om 17:25

De monsteropdracht

De monsteropdracht uit Den Helder is met succes afgerond!

Woensdag 20 mei

Beste Monique,

Tot mijn vreugde was mijn klant in Den Helder zo ruimhartig om mij toestemming te verlenen de foto van de door hem verstrekte tekenopdracht op Facebook te laten plaatsen. Aldus, ziehier.

Uit zijn eerste reactie op het eindresultaat maakte ik op dat mijn klant aanvankelijk niet echt enthousiast leek te zijn. Althans, zo kwam het bij mij over. In zijn mail schreef hij: “De gemaakte tekeningen zien er veelbelovend uit, zeg. Hier zijn wij blij mee.”

Ik schreef hem terug dat ik mijn uiterste best heb gedaan alles zo natuurgetrouw mogelijk op papier te zetten en dat de opdracht werkelijk boven mijn kunnen uit ging. Mooier had ik het echt niet kunnen uitvoeren! Ik heb zelfs de straat links en rechts van het gebouw mee getekend, omdat daar bijzonder veel op te zien is. Voor mijn gevoel leek ik half Den Helder te hebben getekend!

Gelukkig kreeg ik niet lang daarna een nieuwe mail die mij aanzienlijk blijer stemde. Mijn klant bleek vol lof te zijn over mijn werk. Ik citeer: “Zowel ik als mijn collega’s en directieleden van de stichting zijn laaiend enthousiast over het geweldige resultaat dat jij hebt bereikt met deze fenomenale tekeningen! We zijn zeer onder de indruk en vinden het werkelijk fantastisch wat je gemaakt hebt!”

Hij verontschuldigde zich hetgeen mij opluchtte: “Hetis goed dat je dit hebt aangegeven en ik hoop dat ik de juiste woorden heb gekozen om jou te laten weten hoe ontzettend blij wij hier zijn met de prachtige tekeningen!” Ik voelde me gerustgesteld. Hij kan straks een levenswerk tegemoet zien en er volop van genieten.
Mijn klant wil dan er zelfs vier duplicaten van laten maken, die ik hem te zijner tijd zal meegeven.

Hartelijke groeten,

Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.