vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

19 juni om 14:03

De serene rust van ’s winters knusse weer

Kees beschrijft de stilte van de winter

Donderdag 24 januari 2019

Beste Monique,

Wat een verrukkelijke winterse periode beleven we nu! Ik blijf genieten van de heerlijke sprookjesachtige en tevens vredige aanblik van buiten, waar een serene rust vanuit gaat.

Het is in onze buurt overal zo rustig! Dat komt mijn gemoedsgestel zeer ten goede.

Ik noem dit weertype ‘knus weer’. In huis is het dan ook zo gezellig, met buiten de sneeuw en de pittige vrieskou die voor een speciale sfeer van gezelligheid zorgen. Deze sfeer ken ik van vroeger, toen ik heel jong was.

Deze buitengewoon gunstige weersomstandigheden hebben ertoe geleid dat het tekenwerk in versneld tempo terecht is gekomen met als gevolg dat de opdracht gisteren voltooid is. De concentratie op het leggen van de laatste hand op de afbeelding was zo optimaal dat ik het voor de middag gereed kreeg.

Nu moet ik nog contact opnemen met mijn klant om te vertellen dat de tekening klaar ligt.

Morgenochtend ga ik naar de speciaalzaak voor het plastificeren van de tekening; daarnaast laat ik deze ook dupliceren ten behoeve van reproducties. Die houd ik voor mezelf en bewaar ik in mijn archiefmap vol duplicaten van alle tekeningen die ik de afgelopen zes jaar tot stand heb gebracht.

Al heb ik vandaag reeds een foto genomen van de tekening, ik mag deze nog niet op Facebook plaatsen. Eerst wacht ik tot mijn klant het werkstuk in ontvangst heeft genomen en pas daarna kan ik de foto posten.

Je moet nog even geduld hebben.

Hartelijke groeten,

Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.