vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

18 mei om 11:50

Een bijzondere oplage van ‘De Grote Tekening’

Donateurs van de documentaire 'Kees vliegt uit' kunnen een hoogwaardige afdruk ontvangen van een door Kees vervaardigde tekening van de Johan Cruijff Arena.

Donderdag 14 november

Beste Monique,

Deze week hebben we weer gezellig filmopnames gemaakt. Ditmaal voor YouTube.

Het betrof een bijzondere gelegenheid: er zijn namelijk certificaten beschikbaar gekomen voor de donateurs, die als dank voor hun gulle bijdrage een exclusieve aluminiumafdruk zullen ontvangen van ‘De Grote Tekening’ en daarmee bedoel ik de tekening van de Johan Cruijff ArenA, die ik bijna vijf maanden geleden heb gemaakt.

Certificaten
Zoals het inmiddels bij een aantal mensen bekend is, is er onlangs een beperkte oplage gemaakt van aluminiumplaten waarop mijn tekening gedrukt is. Dankzij een uitzonderlijke techniek die voorhanden was, is men erin geslaagd de afbeelding messcherp op de aluminium ondergrond te zetten.

De filmploeg kwam ’s middags langs om het nummeren en signeren van de certificaten te filmen. Voor mij lag een doos met ruim honderd certificaten.

Het is mij gelukt alle honderd edities te voorzien van een volgnummer en mijn persoonlijke handtekening. Na afloop van de werkzaamheden heb ik een slotrede gehouden om alle donateurs te bedanken voor hun donatie ten behoeve van de crowdfunding die als doel heeft de film ‘Kees vliegt uit’ mogelijk te maken.

‘Ik was er stil van, zo prachtig!’
Toen de filmploeg bij me op bezoek was, hebben ze mij een proefexemplaar van de tekening op aluminium laten zien. Het resultaat oversteeg al mijn verwachtingen. Ik was er stil van, zo prachtig vond ik het! Wat stond de tekening er schitterend op! Alles was loepzuiver weergegeven en geheel in de juiste kleuren. Onder verschillende belichtingsomstandigheden zag ik de voorstelling op verbazingwekkende wijze tot uiting komen.

Er zijn nog circa 40 exemplaren van de aluminiumafdruk voorradig. Wie er één wil bemachtigen, doet er verstandig aan tijdig een donatie te doen op: https://keesvliegtuit.voorhandicap.nl/

Wie de filmopnamen van mijn slotrede wil zien, verwijs ik door naar de YouTube-pagina van Doclines: https://youtu.be/_VOqo64JJXs

Ik wens een ieder veel kijkplezier toe!

Alle plezier en liefde
Hou overigens YouTube in de gaten, want er volgen volgende week nog meer video’s, met daarin opnamen van mijn signeersessie en het keuren van de aluminiumproefafdruk.

Deze dag heeft ontzettend veel positiefs voor mij betekend. De samenwerking met de filmploeg was bijzonder plezierig en ik heb me met de mensen uitstekend geamuseerd. Voor mijn gevoel is het me goed gelukt iets moois te maken van de opnames. Ik deed het werk met alle plezier en liefde.
Met een heerlijk gevoel denk ik aan deze dag terug.

Hartelijke groeten,

Kees


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.