vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

5 januari om 13:52

Een Gelukkig Nieuwjaar en Vreugdevol 2021!

5 januari 2021


Allereerst aan allen:
 
Een Gelukkig Nieuwjaar en Vreugdevol 2021!
Beste Monique,
Ik wens alle Facebooklezers en volgers van Doclines een prachtig en vreugdevol Nieuwjaar toe en duim voor jullie dat het een beter jaar mag worden dan het net voorbije jaar.

2020 was niet makkelijk en heeft voor dieptepunten gezorgd, in eerste instantie als gevolg van de coronacrisis. Maar hopelijk zal 2020 toch óók zijn  positieve kant hebben gehad.  Als ik alles zo overzie, denk ik  dat het net voorbije jaar op diverse vlakken wel eens een leerzaam jaar was. 

 
Wel heel bijzonder
Voor mij persoonlijk was 2020 eigenlijk wel heel bijzonder. Ik kijk terug op een periode die 
 niet overwegend  negatief heeft uitgepakt. Integendeel, voor mij was het een opmerkelijk rustig jaar waarin ik mezelf veel beter kon vinden dan in de jaren ervoor. Coronacrisis of niet, ik zette me er toe om van iedere dag de beste dag te maken.

Voorop staat het ongeëvenaard aantal opdrachten voor tekenen en kalligrafie dat ik in die twaalf maanden tot stand heb gebracht. En wat voor opdrachten!  Een hele eer vond ik de tekening die ik in januari 2020 mocht maken: het Academiegebouw van de Universiteit van Utrecht. Ook het tekenen van een oude portierswoning in Rozendaal vond ik een hoogtepunt evenals het op papier uitwerken van het huis van mijn oudste broer, hetgeen een cadeau was voor zijn zestigste verjaardag.
Deze Oud en Nieuw was een weldaad voor de oren
Een andere bijzondere opdracht betrof een tekening van een groot, monumentaal huis in Jugendstil dat tussen Den Haag en Scheveningen staat. Die had ik in juli gemaakt.
Vrijwel alle tekeningen van 2020 werden meesterwerken.
Verder heb in mijn leven nog nooit zo’n stille jaarwisseling meegemaakt. Wat verliepen Oud-en-Nieuw toch rustig! Ik heb nauwelijks vuurwerk gehoord! Dit was een weldaad voor de oren en het gemoed.  

Ik voelde me op Oudejaarsdag dan ook zó prettig en relaxt. ’s Avonds besloot ik vroeg naar bed te gaan en sliep vrijwel aan één stuk door. Ik hoop dat dit ieder jaar zo mag blijven.
          Hartelijke groeten,
          Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.