vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

21 augustus om 13:40

Een op hol geslagen fontein

Kees tekent een prachtige villa in bossen bij Bloemendaal

Donderdag 9 februari 2017

Beste Monique,
Een neus als een op hol geslagen fontein, een hoofd vol watten, pijnlijke oogleden, hangerig gevoel, gebrek aan eetlust en last van tikkende geluiden in mijn oren. Nu moet ook ik eraan geloven. Zwaar verkouden. Het is niet verwonderlijk, want het schijnt dat vrijwel iedereen ermee te maken heeft. Een bijzonder fel virus ontziet werkelijk niemand. Overal hoor je mensen hoesten of snotteren. Het lijkt alsof heel Nederland griep heeft.
Mijn ouders sukkelen nu al meer dan drie weken met deze hardnekkige verkoudheid en net als je denkt dat het eindelijk minder wordt, slaan de verschijnselen opnieuw in alle hevigheid toe. De dokter kan helaas weinig doen. Het virus schijnt uit zichzelf uit te moeten woeden.

Helaas mis ik al geruime tijd gezelligheid en contact met mijn ouders. Nu ik zelf ook op een laag pitje brand, is het leven even helemaal saai. Het is een kwestie van binnenblijven en uitzieken.

Ik had voor deze week diverse leuke plannetjes, maar die kan ik voorlopig wel vergeten. Ik baal als een stekker.
Gelukkig is het mij nog gelukt een groot tekenwerkstuk te voltooien. De tweede tekening van dit jaar. Het is voor een echtpaar in Bloemendaal. Ik heb bijzonder veel voldoening van het werk en kon het met mijn verkoudheid nog net aan een wandeling naar het dorp te maken om de tekening te fotokopiëren.

Het huis is een prachtige moderne villa, die na een bouwperiode van circa drie jaar gereed is gekomen. Het huis dateert uit 2014.
De reproductie bewaar ik in een album met andere tekeningen van woningen.
Ik kijk af en toe met veel plezier naar mijn creatie. In het rijk der afbeeldingen van vrijstaande huizen verdient deze woonkathedraal een ereplaats.

Dag Monique!
Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.