vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

19 mei om 13:34

Een vredig tafereel

Dinsdag 23 juli 2019

 

 

Beste Monique,

Zaterdag 20 juli completeerde ik een bijzondere tekening. Wanneer men deze bekijkt, lijkt het onderwerp op het eerste gezicht vrij simpel.

Het betreft een boerderij in klassiek Nederlandse stijl, een type woning dat we zo vaak in ons land tegenkomen. Niet direct opvallend dus.

Bijzondere entourage
Echter, deze boerderij kent een bijzondere entourage, die haar ‘eenvoudige’ karakter gauw doet vergeten. De tuin met de geometrisch aangelegde heggen en de eeuwenoude bomen links van het huis mogen uniek worden genoemd. Het geheel brengt een zekere rust met zich mee.
Zelf vind ik dat de tekening, die ik in de afgelopen anderhalve week tot stand heb gebracht, een prachtig en vredig tafereel laat zien.

Deze boerderij bevindt zich ergens in de Gelderse Betuwe.
Volgens mijn klant, die reeds vorig jaar de opdracht heeft gegeven, dateert het landgoed uit de 18e eeuw.

Ik heb met veel plezier aan deze opdracht gewerkt.
Nu houd ik een klein weekje rust. Mijn ogen moeten weer bijkomen na het vele tekenen van de afgelopen maanden. Ikzelf ook.

Hartelijke groeten,

Kees

Autisme en Werk
Voor Kees betekent tekenen: werk. Veel autisten worstelen met het vinden van een passende werkplek. Daarom helpen bedrijven als Jobstap en ITvitae autisten met het vinden van een passende werkplek. Zo zet Jobstap alle bedrijven op een rijtje die een plekje vrij hebben en hun mensen begeleidt in hun baan. En zorgt ITvitae niet alleen voor een leertraject in de IT voor hoogfunctionerende autisten, maar proberen ze op die manier deze mensen ook een baan aan te bieden. Of binnen het eigen bedrijf of op een plek waarvan ze weten dat je persoonlijk begeleid wordt.


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.