vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

2 juli om 17:05

Einde aan de tropische temperaturen

Het weer slaat om, en in Velp is er eindelijk weer een bui gevallen.

Donderdag 6 september 2018

Die routine wil nog niet erg…..

Beste Monique,

Vandaag is het weer tot mijn grote opluchting omgeslagen. De heersende buitentemperatuur is aanzienlijk beter te verdragen dan de vorige dagen. Er is geen tropische warmte meer en ook geen felle zon. Last but not least, in Velp is hier vanochtend heel vroeg (tussen 5:30 uur en 6:00 uur) de eerste bui gevallen. Zowaar. Ik werd er wakker van. Toen ik om 8:00 uur eenmaal aangekleed was, heb ik uit de regenmeter 2,7 millimeter afgetapt. Het is niet bijster veel, maar net genoeg om alles toch nog nat te houden.

Dankzij de betere weersomstandigheden besloot ik mijn tekenwerk voort te zetten. Al ging het beslist niet van een leien dakje….

Die routine hè, daar zit het hem in. Die is nog niet helemaal terug. Doordat ik afgelopen dagen nauwelijks of zelfs niet heb kunnen werken is de regelmaat er een beetje uit gegaan.

Al hoopte ik vandaag het beste eruit te kunnen halen, het hervatten van de werkzaamheden op papier viel flink tegen. Het kostte mij enorm veel moeite om de goede regelmaat van het tekenen weer te vinden.

Ik hoop dat het morgen gemakkelijker gaat en ik de draad weer kan oppikken.

En wie weet maak ik komend weekeinde, als de weersomstandigheden gunstig blijven, ineens grote vorderingen en krijgt de tekening gestalte. Even afwachten.

Hartelijke groeten,

Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.