vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

14 juli om 14:22

(09-’19) Geitenwollen sokken en een schapenvachtje

24 september 2019

Lief leven,

Het is al laat en buiten is het donker en stil. Ik vind het heerlijk die stilte en rust. Ik ben zo’n ontzettende bofkont met m’n uitzicht en m’n plekkie thuis. Ik kan hier heerlijk zitten met een bakkie thee en een jointje.

Tsja, ik heb zitten denken of het wel verstandig is om dat te vertellen. Dat over die joint.

Ik heb ervoor gekozen om dat wel te doen, omdat ik niet als een halve gare op de bank stoned zit te zijn. Ik gebruik wiet als medicatie. En ja, eerlijk is eerlijk, ik ben er ook verslaafd aan natuurlijk. Tot op zekere hoogte dan hè! Want tijdens mijn traumabehandeling heb ik niet geblowd en had daar toen ook helemaal geen moeite mee.

In stilte de dag verwerken
Enfin, terug naar de thee en m’n jointje. Ik vind het fijn om zo, in alle stilte, de dag te verwerken. Gelukkig is het droog. Ik heb lekker m’n geitenwollen sokken aan en een schapenvachtje om me heen geslagen. Uiteraard zit ik buiten te blowen. Sowieso rook ik niet binnenshuis. Ja, vanuit m’n raamkozijn of in het halletje bij de voordeur, maar dan alleen als het regent.

Ondertussen zit ik lekker van de frisse lucht te genieten en te fantaseren over hoe ik hier in mijn tuin een plekje kan maken waar ik – als het regent – nog redelijk droog kan zitten. Heerlijk! Ik heb dit jointje inmiddels nodig om mijn dag goed af te kunnen sluiten.

Het is echt een rustmomentje voor mezelf. Als ik met mijn drukke hoofd m’n seroquel – een antipsychotica medicatie – neem, slaap ik binnen een kwartier maar word ik erg chaotisch wakker. Alsof ik van alles vergeten ben.

Ik ga nog even van m’n rust genieten…

❤  Karin

 

Hoe vind jij jouw momenten van rust?


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.