vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

18 mei om 15:41

Het begin van het midden

Dinsdag 1 oktober 2019

Beste Monique,

De middelste tribunezone was vandaag aan de beurt.

Er stond mij een grote uitdaging te wachten: grote rode velden met talrijke, in geometrisch patroon gerangschikte zitjes waarin witte figuren en karakters moesten worden uitgebeeld, te beginnen met de onderste tribunevelden.

In het rood moest ik witte vakjes markeren die de witte stoelen voorstelden. De witte stoelen vormden gezamenlijk een letter (de letter A). Die letter maakte weer deel uit van meerdere, andere letters. Daarmee komt een woord in de onderste tribunezone te voorschijn (AJAX). Reeds drie letters heb ik uit kunnen werken. Morgen teken ik de vierde letter.

Als die dag alles meezit, zal het me lukken om de onderste tribunezone te voltooien.

(wordt vervolgd)

Hartelijke groeten,

Kees

Autisme en Werk
Voor Kees betekent tekenen: werk. Veel autisten worstelen met het vinden van een passende werkplek. Daarom helpen bedrijven als Jobstap en ITvitae autisten met het vinden van een passende werkplek. Zo zet Jobstap alle bedrijven op een rijtje die een plekje vrij hebben en hun mensen begeleidt in hun baan. En zorgt ITvitae niet alleen voor een leertraject in de IT voor hoogfunctionerende autisten, maar proberen ze op die manier deze mensen ook een baan aan te bieden. Of binnen het eigen bedrijf of op een plek waarvan ze weten dat je persoonlijk begeleid wordt.


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.