vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

2 september om 09:57

Het grote werk is af!

Zo strak en egaal dat zelfs een venstertje voor grote inspanning zorgde!

Dinsdag 1 september 2020
Beste Monique,
Terwijl buiten de regen gestaag neergutste, de stormwind om het huis gierde en de buitentemperatuur een jas noodzakelijk maakte, voltooide ik de tweede tekening van de grote dubbelopdracht
. Eindelijk! Het grote werk is af! Ik vind beide tekeningen schitterend geworden en ga voor mezelf duplicaten maken om ze te bewaren in mijn archief.

Het werk aan deze tekeningen was allesbehalve een gemakkelijke opgave. Alles moest zó strak en egaal worden uitgevoerd dat het me een enorme inspanning kostte om bijvoorbeeld alleen al één venstertje uit te werken. En dan in die hitte van de afgelopen weken!

Intussen ligt het werk klaar. Ik heb inmiddels foto’s van iedere afbeelding gemaakt en daarna heb  ik contact opgenomen met mijn klant. Ook zij vindt de tekeningen prachtig geworden. Gelukkig heeft ze toestemming gegeven om de foto’s online te zetten.

Binnenkort hoop ik een afspraak te maken voor overhandiging van het werkstuk. Tot die tijd zal de voldoening van de voltooiing me bijblijven. De vreugde wordt nog eens versterkt doordat het buiten zulk heerlijk koel herfstweer is geworden. Mijn stemming gaat er merkbaar op vooruit.  
Ik loop alweer met leuke, ambitieuze plannen rond voor het komende nieuwe seizoen.

Hartelijke groeten,
Kees

 

Autisme en Werk
Voor Kees betekent tekenen: werk. Veel autisten worstelen met het vinden van een passende werkplek. Daarom helpen bedrijven als Jobstap en ITvitae autisten met het vinden van een passende werkplek. Zo zet Jobstap alle bedrijven op een rijtje die een plekje vrij hebben en hun mensen begeleid in hun baan. En zorgt ITvitae niet alleen voor een leertraject in de IT voor hoogfunctionerende autisten, maar proberen ze op die manier deze mensen ook een baan aan te bieden. Of binnen het eigen bedrijf of op een plek waarvan ze weten dat je persoonlijk begeleid wordt.


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken