vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

18 mei om 15:23

Heuglijk nieuws. Een levenswerk is voltooid!

Woensdag 8 oktober 2019, Velp

Beste Monique,

Met zeer veel vreugde wil ik je graag mededelen dat ik groot nieuws heb.

Groot, ja zeer groot nieuws voor vandaag! Na zes-en-een-halve week onbeschrijfelijk zwaar te hebben geploeterd en me dag-in-dag-uit tot in het extreme te hebben geconcentreerd, ben ik erin geslaagd een omvangrijk levenswerk te voltooien: de tekening van de Johan Cruijff-ArenA is klaar, Monique! Af! Eindelijk! Het verschrikkelijke werk dat ik daaraan heb gehad, is voorbij!

Hoofdpijn en vermoeienissen
Wat een hoofdpijnen en vermoeienissen heb ik moeten doorstaan om dit voor elkaar te krijgen! Op meerdere dagen heb ik van ’s ochtends vroeg tot in de avonduren toe onafgebroken gewerkt. Heel vaak kwam het voor dat ik er met bepaalde onderdelen niet uitkwam en dan zat ik volledig vast. Meermaals ben ik wanhopig geweest en had ik zelfs slapeloze nachten!

Maar na de nodige inspanningen, lukte het me uiteindelijk toch datgene op papier te zetten waar ik aanvankelijk zo’n moeite mee had.

Het resultaat van deze immense arbeid heeft geleid tot een enorme voldoening. Ik vind het werk zo mooi geworden dat ik er meteen een aantal duplicaten voor mezelf van heb laten maken, voor mijn archief.

Hoewel het jammer is dat we niet nog een keer het tekenwerk van dit werkstuk hebben kunnen filmen, moeten we nu eigenlijk des te blijer zijn dat we de hoofdzaak hebben bereikt en dat is een geslaagde voltooiing.

Minstens een week niks doen
Je begrijpt dat ik na dit werk mijn rust ga nemen. Minstens een week zal ik niks doen, want mijn hoofd en ook ogen hebben heel veel rust nodig. Deze opdracht van een ‘mega-kaliber’ heeft werkelijk het uiterste van mijn kunnen gevergd.

Met deze tekening, Monique, zul je hopelijk genoeg mogelijkheden hebben voor allerlei toepassingen, zoals het maken van kaarten, afdrukken en nog veel meer. Ik hoop dat mensen nu zij een ansichtkaart van deze tekening kunnen bemachtigen op het moment dat zij 17,50 of meer bijdragen aan de totstandkoming van ‘Kees vliegt uit’ – onze vervolgfilm – nu zeker gaan meedoen aan de crowdfunding www.keesvliegtuit.nl

Zodra het dupliceren achter de rug is, maak ik een afspraak met de mensen die in aanmerking komen voor deze tekening ten einde het werkstuk te overhandigen.

‘Zonder tekenen kan ik niet leven’
Goed, zonder tekenen kan ik niet leven. Opdrachten blijven zeer welkom, maar ik heb een verzoek aan al mijn Facebook-volgers: verstrek mij aub geen opdracht om een stadion te tekenen. Alsjeblieft geen sportstadions meer of andere moderne bouwsels met ingewikkelde staalbuisconstructies en duizenden geometrische elementjes zoals glasfacetten!

Graag ontvang ik opdrachten voor gebouwen en huizen die historisch zijn, mooi en klassiek, want daarin ben ik gespecialiseerd. Moderne huizen ook, mits ze in stijl zijn gebouwd. Het is immers ook belangrijk dat ik plezier beleef aan een tekenopdracht!

Hartelijke groeten,

Kees

Autisme en Werk
Voor Kees betekent tekenen: werk. Veel autisten worstelen met het vinden van een passende werkplek. Daarom helpen bedrijven als Jobstap en ITvitae autisten met het vinden van een passende werkplek. Zo zet Jobstap alle bedrijven op een rijtje die een plekje vrij hebben en hun mensen begeleidt in hun baan. En zorgt ITvitae niet alleen voor een leertraject in de IT voor hoogfunctionerende autisten, maar proberen ze op die manier deze mensen ook een baan aan te bieden. Of binnen het eigen bedrijf of op een plek waarvan ze weten dat je persoonlijk begeleid wordt.


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.