vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

1 juli om 13:46

(10-’11) Ik lieg al zo lang

14 oktober 2011 - Sterre

Lief dagboek,

Ik heb jou vanmiddag met Milou gekocht. Het schijnt dat schrijven in een dagboek helpt om problemen en gevoelens op een rijtje te krijgen en dingen te verwerken. Nou, ik ga het proberen.
Mijn leven is nogal hectisch op dit moment. Het valt allemaal niet mee.. Eerst was ik super alleen in de klas; toen ben ik van school veranderd en nu liggen mijn ouders in een scheiding. Er hangt een vreselijke sfeer thuis, maar ondertussen moet ik wel nieuwe vrienden maken, wennen aan mijn nieuwe school en natuurlijk huiswerk maken en leren.

Mijn ouders liggen dus in scheiding, al langer dan een half jaar. Ik kan het niet meer hebben, het duurt te lang, het is te moeilijk…! Mijn zusjes Rosalie en Elise mogen het niet weten, eigenlijk niemand. Ik lieg al zo lang!

Milou weet het inmiddels wel en mijn vriendin Puck, met wie ik heel erg close ben sinds ik van mijn vorige school af ben. En Isabelle weet het ook, maar ik pas wel op…. Ze vertelt alles aan haar moeder, maar haar moeder en mijn moeder zijn super close… dus ik moet oppassen, want ik wil mama niet kwetsen!

Liefs, Sterre

Houd jij jouw gedachten en gevoelens ook ergens bij in een (dag)boek?


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.