vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

7 juli om 00:03

ItVitae heeft niet stil gezeten!

ItVitae vertelt over haar activiteiten van het afgelopen half jaar.

ITvitae heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. We staan te popelen om de tweede helft van 2020 samen met onze relaties en studenten tot een succes te maken!

NIEUW Data Engineer / Data Science opleiding

De vraag naar Data Engineering-kennis in combinatie met kennis over Data Science groeit. Om hieraan tegemoet te komen starten we het nieuwe opleidingstraject: Data Engineer / Data Science Professional.  The best of both worlds in één opleiding. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Anchormen.  Startdatum: 28 september. Meer weten? Klik hier

New Financial Magazine

Tip: lees het boeiende artikel in het New Financial Magazine met de oprichters van ITvitae inclusief openhartig interview met oud-kandidaat Luke: “Dat het niet aan mijn inzet lag of studiekeuze werd pas duidelijk toen autisme werd geconstateerd.”

Klaar voor een mooie baan!

Enorm trots op onze studenten die het in tijden van corona gelukt is om hun opleiding succesvol af te ronden. De Data Science Professionals, Cyber Security Specialisten, C# Software Developers en Software Test Engineer zijn klaar voor een mooie baan. Interesse? Klik hier

AD Amersfoortse Courant

“Ik ging twijfelen of ik wel slim genoeg was.” oud-student Richard in het AD Amersfoortse Courant. Na uitval in het reguliere onderwijs heeft Richard bij ITvitae met succes de opleiding Cyber Security gevolgd.

NPO Radio 1 met Jurgen van den Berg

De vroege NPO Radio 1 luisteraar werden op 30 maart j.l. verrast met het interview door Jurgen van den Berg en onze Data Science student Christine en collega Marcel Hurkens. Christine:  “We zijn niet allemaal rainman”.

ITvitae Update

Ken je andere belangstellenden die op de hoogte willen blijven van ITvitae? Zij kunnen zich aanmelden voor ITvitae Update met korte nieuwsberichten. ITvitae Update wordt een aantal keer per jaar gemaild.


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.