vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

19 oktober om 13:24

URGENT! Oproep op Facebook (vervolg)

19 oktober

Beste Monique,

Hier volgt het vervolg van de oproep op Facebook. Het is het tweede deel van de oproep die ik je gisteren stuurde. Gisteren de uitleg, vandaag de definitieve oproep.

Het betreft het grote verzoek van Het Kernteam Belang Beekhuizen voor vanavond. Vanavond om 18.45 uur wordt er in het Gemeentehuis van Rheden in De Steeg een bijeenkomst gehouden van bewoners uit onze buurt. Beekhuizen. Om protest in te dienen bij de Gemeenteraad Rheden. Over het zogenaamde amendement waarbij de toegangsweg naar Nationaal Park Veluwezoom via Rozendaal voor gemotoriseerd verkeer wordt afgesloten, hetgeen voor onze woonbuurt verschrikkelijke gevolgen heeft. Daar ikzelf door omstandigheden helaas verhinderd ben en niet op de bijeenkomst aanwezig kan zijn, wil ik via Facebook aan alle bewoners van Beekhuizen en omgeving een dringende oproep doen.

Beste bewoners van Beekhuizen en omgeving.
Graag verzoek ik u allen om 18.45 uur aanwezig te zijn op het Gemeentehuis van Rheden in De Steeg.
Teken alstublieft het protest in tegen het zogenaamde amendement van de Gemeenteraad Rheden en de vier partijen VVD, CDA, D’66 en GPR Burgerbelangen.
Alleen op die manier kunnen we voorkomen dat onze zo rustige woonwijk straks ten onder gaat aan ernstige verkeersoverlast, onveilige situaties en aantasting van de natuur door uitstoot van motorvoertuigen.
Ik hoop u allen niet te veel moeite te hebben gevraagd.
Met vriendelijke groeten,
Kees Momma en ook namens Het Kernteam Belang Beekhuizen.

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.