vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

26 mei om 10:36

Kees toont zijn ‘nieuwbakken’ werkstuk

Dinsdag 7 mei 2019

 

Beste Monique,

En hier zijn dan eindelijk de foto van de door mij getekende woning voor Facebook. Na rijp beraad met mijn klant kan ik alle Facebookvolgers mijn ‘nieuwbakken’ werkstuk tonen. Geniet er maar van, zou ik zeggen.

O, dat vergat ik nog. Mijn klant was een en al vreugde en enthousiasme toen zij de foto-bijlagen had bekeken die ik haar had doen toekomen via de mail.
Ik citeer haar reactie:

“Beste Kees,

Wat een prachtige tekening! Wow, wat heb je dit mooi gedaan. Zo bijzonder, aan elk detail gedacht. Ik ben je heel dankbaar dat je de tijd hebt willen nemen om het huis te tekenen en ik vond het ook heel bijzonder je te mogen ontmoeten.
“Tuurlijk vind ik het goed als de tekening gedeeld wordt op Facebook. Ik ben ook heel trots met het resultaat, je bent een fantastische tekenaar Kees!”

​Zo zie je maar.
Voor mij rest nu opluchting en …. eveneens vreugde.

Hartelijke groeten,

Kees

Autisme en Werk
Voor Kees betekent tekenen: werk. Veel autisten worstelen met het vinden van een passende werkplek. Daarom helpen bedrijven als Jobstap en ITvitae autisten met het vinden van een passende werkplek. Zo zet Jobstap alle bedrijven op een rijtje die een plekje vrij hebben en hun mensen begeleidt in hun baan. En zorgt ITvitae niet alleen voor een leertraject in de IT voor hoogfunctionerende autisten, maar proberen ze op die manier deze mensen ook een baan aan te bieden. Of binnen het eigen bedrijf of op een plek waarvan ze weten dat je persoonlijk begeleid wordt.


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.