vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

14 oktober om 09:04

(01-’12) Laat ons dat huis krijgen, alsjeblieft!

19 januari 2012 - Sterre

Lief dagboek,

We hebben misschien een huis! Gisteren ben ik samen met mama en mijn oudere zus Renkse, gaan kijken. Het is echt heel mooi! Ik hoop zo dat het doorgaat. Het gaat beslist een hele moeilijke tijd worden, maar dan kan ik wel dóór met mijn leven.

Het voelt alsof mijn leven nu al heel lang stil staat. Renske en ik weten sinds vorig jaar mei al dat papa en mama gaan scheiden. Mijn zusjes mogen dat alleen nog niet weten, dus thuis voeren we nu een toneelstukje op, zo voelt dat tenminste. Ik kan er met maar heel weinig mensen over praten, want eigenlijk mag ik het ook niet aan vriendinnen vertellen (dat heb ik stiekem natuurlijk wel gedaan). De huur van het nieuwe huis is best wel hoog. Nu maar hopen dat ze genoeg vertrouwen hebben dat we het kunnen betalen.

Papa vroeg me gisteren waar we geweest waren en toen moest ik liegen, omdat mama hem dat zelf wilde vertellen.  Vanmorgen huilde ze weer. Ik vind dat echt vreselijk om te zien. Ik wil rust. Nú! In februari/maart is de oplevering. Laat ons dat huis krijgen, alsjeblieft!!

Liefs, Sterre


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.