vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

22 oktober om 12:00

Meer gezelligheid voor mijn ouders

Dinsdag 20 oktober

Beste Monique,

Om de goede band met mijn ouders te onderhouden en voort te zetten heb ik zowel gisteren als vandaag de middagthee voor hen gezet. Tevens zorgde ik ervoor dat ik ook voor mezelf thee had. Ik zette deze in een aparte pot.

Na de verjaardag van mijn vader afgelopen week, had ik grote behoefte om mijn moeder eens even flink in de watten te leggen. Behalve middagthee zetten heb ik mijn moeder ook geholpen met de was en andere kleine werkjes in de keuken. Ze knapte daar helemaal van op.
Fricties
Het gaat weer wat beter tussen moeder en mij. De afgelopen tijden hadden we enige fricties. Het lukte me vandaag om weer tot een prettige communicatie te komen. Ik probeer me daarbij zoveel mogelijk in haar gevoelsbeleving  te verplaatsen  en houd de gesprekstof kort en gemakkelijk te begrijpen. Ook mijn vader is erg blij dat ik in hun keuken thee heb gemaakt.
Ik heb mijn ouders beloofd iets vaker  voor de gezelligheid  bij hen langs te komen en om hen even te verwennen. Zeker in de donkere dagen van het najaar, die ons te wachten staan, is een bezoekje aan mijn ouders wel zo fijn.

Groeten, Kees

Kees en zijn ouders
Kees woont nu bij zijn ouders in het tuinhuis. Hij is een soort van verhuisd en dat is voor zowel Kees als zijn ouders ontzettend wennen. Gelukkig is er steeds meer begeleiding voor ouders en kinderen (hoe oud ook) met een beperking. Zo hebben ze bij Netwerk Rondom er een hele studie van gemaakt om het onthechtingsproces zo soepel mogelijk te laten gaan.

 


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken