vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

2 juli om 14:59

(08-’19) Yoga en verbrandde brieven

25 augustus 2019

Lief leven,

Ik doe hier ontspanningsoefeningen. Dat helpt enorm zeg! Ik noem die yoga dames altijd zweefteven, maar daar moet ik op terugkomen! Het werkt gewoon écht! Je wordt je meer bewust van je lichaam hierdoor. Dit ga ik thuis ook doen!

Wederom heb ik vandaag EMDR-therapie gehad. Het was heel erg vermoeiend. Ik zat er zelfs van te gapen, niet normaal toch! Ook was het bloedheet vandaag. Het zweet gutste van me af, maar ondanks dat heb ik wel een nieuwe herinnering verwerkt vandaag.

Vermijden
Het was even lastig, omdat ik zo goed ben in het vermijden van de dingen waar het echt om draait, dat ik het zelf niet eens door heb. Ik kreeg het gewoon niet op mijn netvlies. Ik wilde het ook niet opnieuw herbeleven hoor, dus er zat wel een kern van waarheid in en dat was dan ook waarschijnlijk de reden dat ik het onbewust vermeed

Vanavond heb ik ook brieven geschreven aan hem, aan de kinderen en aan mijzelf. Morgen ga ik die in de ketel verbranden met salie. Ik ga het hier achter me laten, die slechte herinneringen. Daar is het nu echt tijd voor.

❤  Karin

Hoe verwerk jij moeilijke herinneringen?


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.