vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

20 augustus om 10:49

Nog eventjes stil

De nieuwe tekening is bijna klaar, en volgens Kees een hele bijzondere.

Dinsdag 11 april 2017

Nog eventjes stil

Beste Monique,

Het is weer een tijdje stil (geweest). Maar nog voor eventjes.

Morgen verwacht ik na weken intensieve arbeid misschien wel de grootste en moeilijkste tekenopdracht sinds tijden te voltooien. Vanaf zaterdag 1 april, toen de kersverse foto’s afgedrukt waren en voor me lagen, barstte ik in tekenen los.

Wat het precies is, houd ik nog even geheim. Deze week zal ik een foto van de gloednieuwe tekening nemen en mijn klant op de hoogte brengen van het heuglijke nieuws dat zijn opdracht vervuld is. Daarna zal ik in een speciaalzaak professionele kleurenkopieën maken, die van het origineel nauwelijks te onderscheiden zijn. Deze kopieën bewaar ik voorlopig voor mezelf in een verzamelalbum.

Zodra ik dit allemaal heb afgehandeld, ga ik mijn klant vragen of hij het goed vindt dat ik de foto van de tekening online zet. Ik laat dan eerst de afbeelding aan mijn klant zien met als doel hem een beeld te geven van het resultaat. Ik hoop dat hij tevreden is.

Vorige maand heb ik hem al een foto gemaild toen de tekening nog in een beginstadium verkeerde. Ik wilde hem een idee geven van hoe het resultaat eruit zou komen te zien. Zijn reactie pakte goed uit: hij was razend enthousiast. Ik ben benieuwd naar zijn definitieve oordeel!

Hartelijke groeten,

Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.