vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

14 juli om 14:19

(09-’19) Nooit te oud om te leren

24 september 2019

Lief leven,

Gelukkig ben ik vandaag wat beter opgestaan. Vannacht heb ik weer veel liggen draaien in mijn bed. Ik heb korte momenten geslapen, maar niet aan een stuk door.

Ik leef met een leegte in me en om mij heen.

Ik weet niet goed hoe ik het moet uitleggen of verklaren, dat gevoel. Het is in ieder geval niet fijn. Vanmiddag moet ik naar de GGZ, want ik moet hierover praten! Ik zak er namelijk in weg, in dat gevoel. Er komt weinig uit mijn handen en soms ben ik gewoon kwijt wat ik aan het doen ben of wat ik dacht. Er zijn geen gevoelens meer. Kennelijk was dat wat me altijd voortstuwde.

Mega leegte
Nu is er niets. Ja, een mega rust, maar ook een mega leegte!

Wie is Karin? Wat vind ik? Wat denk en voel ik nou eigenlijk als al die beladenheid – door de EMDR – er niet meer is? Ik ben zoekende en weet niet wat ik zoek.

Lekker duidelijk he?

‘Leedmagneet’, dat ik ben..

Toen ik op de bus stond te wachten om naar de GGZ toe te gaan, bleek er een ongeluk te zijn gebeurd. Na een kwartier was de bus er nog steeds niet.

Enfin, ik ben dus niet naar de GGZ geweest. Ik heb wél netjes afgebeld om uit te leggen wat er aan de hand was. Ik realiseer me nu ineens dat dit waarschijnlijk voor het eerst in mijn leven is dat ik netjes heb opgebeld om te vertellen dat ik door omstandigheden niet kon komen. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Je bent nooit te oud om te leren dus!

❤  Karin

 

Wat is het laatste wat jij hebt geleerd en hebt aangepast?


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.