vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

14 februari om 20:01

Nostalgisch geluk! 

Zaterdag 13 februari 2021

 

Beste Monique,
Koning Thialf, ik omarm U! Wat heeft gij mij verblijd! U bent toch gekomen! Wat gij mij, en trouwens ons allen,  brengt, is uitzonderlijke vreugde.

Elke dag maak ik dankbaar gebruik van Uw schoonheid en geneugten die buiten voor een andere wereld zorgen.  Sneeuw, ijs, schaatsen en sleeën. Kinderen lijken de pret van hun leven te beleven. En zelf maak ik twee wandelingen per dag in de buitengewoon fantastisch tintelende vrieslucht.

Als gevolg van het voor onze huidige begrippen buitensporige winterweer, geraakt het tekenen in een stroomversnelling. Het vlot met de opdracht waaraan ik bezig ben. Naar mijns inzien belooft het een prachtig werkstuk te worden! Als tweede binnenactiviteit maakt het plezier aan de modeltrein een hoogtepunt door. Op dagen dat ik niet vast zit aan afspraken of moeilijke dagelijkse plichtplegingen, rijd ik er volop mee. Alles schittert weer op de rails!

Het winterse weer leidt tot nostalgie. De herinneringen aan de koude winters van de jaren tachtig en negentig van de afgelopen eeuw leven weer helemaal op.

 


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.