vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

30 december om 09:20

Ongemakkelijk cadeau

29 mei 2015 - 23 jaar

Ik heb er keihard voor gewerkt, maar ik heb mijn scriptie gehaald en mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Bij de diploma-uitreiking waren mijn 3 huisgenootjes, mijn vader en zijn vriendin, mijn broertje en mijn moeder aanwezig.

Van mijn vader heb ik een prachtige ring gekregen en van mijn huisgenootjes een hele mooie zilveren ketting. Het werd alleen een beetje ongemakkelijk toen mijn moeder mij een cadeautje gaf. Twee weken eerder had ik van haar voor mijn verjaardag het kookboek ‘Powerfoods’ cadeau gekregen.

Nu – op de diploma-uitreiking – gaf mijn moeder mij opnieuw een cadeau in de vorm van een boek. Nadat ik het cadeaupapier had verwijderd, zag ik dat het nóg een kookboek was: ‘Powerfoods’. Ik dacht dat het hetzelfde kookboek was, dus ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen. Uiteindelijk bleek dat het om twee verschillende boeken, uit dezelfde serie, met dezelfde naam te gaan. Ik had dus gelukkig niet hetzelfde boek gekregen.

Mijn moeder was nooit zo goed met cadeaus geven. Maar dit versterkt wel mijn gevoel dat er iets niet goed gaat met mama.

Liefs, Sofie

 

Wanneer bekruipt jou het gevoel dat het niet zo goed gaat met je ouder(s)?

 


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.