vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

21 augustus om 15:41

Op naar 2017!

2016 was een jaar van hoogtepunten voor Kees. 2017 ook?

Zondag 1 januari 2017
Beste Monique,
Allereerst aan de trouwe lezers:

Gelukkig Nieuwjaar!
Moge 2017 een zeer voorspoedig, vreugdevol en mooi jaar worden voor allen! Ik wens u veel blijdschap en goede harmonie toe.
De jaarwisseling is bij ons opvallend rustig verlopen. Oudejaarsdag en de nieuwjaarsnacht konden we goed doorkomen. De uitzonderlijk dichte mist zal velen nog lang bijblijven.
Ik vermoed dat het voor de vuurwerkliefhebbers niet erg aantrekkelijk geweest moest zijn. De vuurpijlen met hun fraaie kleuren en spectaculair uit elkaar ploffende bloemen verdwenen op slag in een lucht, die potdicht zat.
Een dikke, hele dikke wolk kleefde aan de grond. In de lucht zag je alleen wat oranje lichtflitsen. Mensen die hun bedenkingen hebben jegens de Oud en Nieuwtraditie zullen deze jaarwisseling als veel rustiger hebben ervaren.

Nadat mijn ouders en ik elkaar kort na klokslag 24.00 uur een goed Nieuwjaar hadden toegewenst besloot ik weer mijn bed in te kruipen. Ik was moe en zag er meer in om de volgende dag weer fit te zijn.
In tegenstelling tot de vorige jaren had ik ditmaal geen oliebollen gegeten. Ik had er geen zin in. Al die olie, al dat vet, daar heeft mijn maag toch maar moeite mee.

Ik koos voor een mini-appeltaartje van een bekende lokale banketbakker en chocolaterie.
Zo ben ik 2017 in gegleden.
Ik hoop dat dit jaar net zo’n fijn jaar wordt als het afgelopen jaar. Ik kan er met goed gevoel op terugkijken. Zoals uit mijn blogs blijkt, betekende 2016 een jaar met heuse hoogtepunten.
2017 ook?
Hartelijke groeten,
Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.