Met grote blijdschap kondigen wij hierbij de samenwerking met HandicapNL aan, waarmee we impactcampagnes gaan ontwikkelen op het gebied van autisme & werk en autisme & huisvesting. HandicapNL heeft aangeboden de crowdfunding van de documentaire Kees vliegt uit over te nemen op haar crowdfundingplatform, zodat deze nu ook onder haar achterban verspreid wordt en doneerde daarbij 35.000 euro, die wij als feestelijke bekroning op onze samenwerking beschouwen.

HandicapNL ondersteunt projecten die mensen met een beperking leren om zelf de regie op zich te nemen. Ook steunen we projecten die familie en mantelzorgers ondersteunen en ontlasten. Wij dagen de samenleving uit om open te staan voor mensen met een handicap. Want iedereen verdient een eerlijke kans.

Hartelijk dank daarvoor Jeroen, Sanne en Edith en de andere medewerkers van HandicapNL!

HandicapNL is voor ons een waardevolle partner omdat zij veel kennis, expertise en ervaring heeft op het gebied van impactvolle projecten waarmee zij het verschil wil maken. We verheugen ons erop binnenkort ons eerste gezamenlijke project autisme & werk op te zetten, waarmee we duizenden mensen met autisme die geen baan kunnen vinden aan het werk willen helpen.

Wil je ons hierbij steunen? Dat kan! Doneer nu, en bij een succesvolle crowdfunding zullen alle donateurs die een bijdrage van tenminste 17,50 euro geven, een uitnodiging ontvangen voor de exclusieve voorpremière in de Johan Cruijff ArenA en een digitale kaart van de tekening die Kees maakte van de schitterende voetbaltempel.