vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

27 augustus om 12:24

Tot rust gekomen en werk voltooid

Dinsdag 31 mei 2016

Beste Monique,

Vandaag een aanzienlijk betere dag gehad dan gisteren. Eigenlijk heb ik zelfs een hele goede dag gehad. Ik kon rustig bijkomen van de spanningen, waar ik gisteren mee te kampen had.
En, ik heb vandaag weer een tekening af gekregen: van een Friese stolpboerderij. Kort nadat ik het werk had voltooid, nam ik er een foto van. Ik wil nog wel met mijn klant overleggen of hij het goed vindt als ik de foto binnenkort online plaats. Het kan zijn dat de tekening een verrassing moet blijven, omdat deze bedoeld is als geschenk.

Gevierd met lekkers
Aandachtig bekeek ik het resultaat van mijn werk. Ik constateerde geen oneffenheden of afwijkingen in de tekening en na afloop kan ik met grote voldoening terugkijken op alles wat ik erin heb gestoken. Het resultaat mag er wezen. Nu hoop ik dat ook mijn klant het werk mooi vindt, want ik heb heus het beste ervan gemaakt. Beter kan het niet.

Om de succesvolle voltooiing van het tekenen te vieren, dronk ik vandaag thee met iets lekkers erbij en ’s avonds maakte ik een maaltijd klaar, waar ik heerlijk van heb zitten genieten. Het was rundergehakt in jachtsaus met gebakken uitjes, bloemkool en krielaardappeltjes.

Verder bracht ook het weer mij iets meer rust. Ik constateerde dat het minder benauwd warm was dan gisteren. De wolkbreuken hadden heus geholpen! De tuin heeft er evenzeer van geprofiteerd want die staat er mooi bij.

Hartelijke groeten,
Kees

Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.