vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

18 mei om 15:35

Wat een pech: een nare mis-telling!

Zaterdag 5 oktober 2019, Velp

Beste Monique,

Vandaag kreeg ik het opeens een stuk moeilijker met de tekening. Beter gezegd, ik zat muurvast.

Na veel voorspoedig verlopen dagen waarop ik de tribunes heb uitgewerkt, kwam ik erachter dat ik een mis-telling heb gemaakt met het aantal rijen stoelen in de tribunes van de linkersectie van het ArenA-werkstuk met als gevolg dat ik het complete linker bovengedeelte van de tribune-ring over moeten doen! Dit was een correctie van mega-formaat! Een vreselijke opgave! Ik kwam zelfs meerdere keren vast te zitten. Ik voelde me wanhopig.

Tekenen volledig stil moeten leggen
Na urenlang te hebben getobd, kampte ik met hoofdpijn en vermoeidheid. Ik heb het tekenen zelfs volledig stil moeten leggen. Ik besloot iets anders te gaan doen. Voor een goede en nuttige onderbreking leek het me verstandig naar het dorp te fietsen om in de winkel wat kledingstukken uit te zoeken en te passen. Ik slaagde met hetgeen ik op het oog had. Het betrof zomerkleding.

Toen ik na een klein uurtje thuis kwam, kreeg ik weer enige energie. Ik besloot het tekenen te hervatten. Na veel schilderwerk en talrijke correcties, die ik met de fijnste pen uitvoerde, constateerde ik een mooier resultaat dan eerst.
Sterker gezegd, ik vond het prachtig geworden! Wat was ik blij!

Beter zou ik het niet hebben gekund.

Opgetogen
Een half uur later toonde ik mijn ouders de tekening, die nu voor driekwart af is. Ook zij reageerden opgetogen. Ze vonden het zo knap dat ik zoveel geduld heb op kunnen brengen om dit heidense karwei met succes af te ronden.

Morgen hoop ik het tribune-gedoe te voltooien. Als dat eenmaal achter de rug is, ga ik ervan uit dat het tekenen een stuk minder ingewikkeld wordt.

Monique, ik ga de mail afsluiten. Ik houd je van alles op de hoogte!

Tot snel!

Hartelijke groeten,

Kees.

 

Autisme en Werk
Voor Kees betekent tekenen: werk. Veel autisten worstelen met het vinden van een passende werkplek. Daarom helpen bedrijven als Jobstap en ITvitae autisten met het vinden van een passende werkplek. Zo zet Jobstap alle bedrijven op een rijtje die een plekje vrij hebben en hun mensen begeleidt in hun baan. En zorgt ITvitae niet alleen voor een leertraject in de IT voor hoogfunctionerende autisten, maar proberen ze op die manier deze mensen ook een baan aan te bieden. Of binnen het eigen bedrijf of op een plek waarvan ze weten dat je persoonlijk begeleid wordt.


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.