vergrootglas
arrow Ga terug

video
avatar

Doclines NL

19 mei om 18:15

Weer aan de slag!

Woensdag 15 mei 2019

Beste Monique,

Het opmerkelijk koele weer betekent voor mij een weldaad. Dagenlang lukt het me mezelf te vinden.

Het kost weinig moeite me zowel binnen als buiten op een prettige wijze bezig te houden met kleine werkjes in de tuin, het huishouden, maar ook leuke ontspannen bezigheden, zoals foto’s inplakken in een album, kalligraferen en enkele kleine reparaties verrichten aan de modeltrein, zoals het verwisselen van gemakkelijk vervangbare onderdelen.

 

Tekening ligt klaar
In het fotoalbum heb ik foto’s geplakt van mijn laatste excursie naar Amsterdam (zie verslag van 4 april) met onder andere bezoek aan een klant. Daar heb ik gekalligrafeerde opschriften en trefwoorden bij gezet.

De tekening voor de desbetreffende klant ligt klaar. Zij kan een indrukwekkend werkstuk tegemoet zien. Inmiddels is het alweer een week geleden dat ik er de laatste hand aan legde. Op 20 mei wordt de plaat bij mij thuis opgehaald.
Gelukkig heb ik enige dagen geleden een aantal geslaagde duplicaten van de tekening kunnen laten maken voor mijn archief.

Vandaag besloot ik me, na een weekje rust, te storten op het volgende werkstuk. Wat het precies gaat worden, zou ik zo nog niet één, twee drie bekend kunnen maken. Wel kan ik vertellen dat het om een dijk van een opdracht gaat. Na de Amsterdamse grachtenhuizen volgt een volgend spektakelstuk dus. Daar ben ik nog wel een tijdje aan bezig.

Hou mijn blog in de gaten!

Hartelijke groeten,

Kees


Opmerkingen

Alle opmerkingen bekijken

Er zijn nog geen opmerkingen geplaatst.