vergrootglas
arrow

Samenwerken met

WERK SAMEN MET DOCLINES EN REALISEER DE AANDACHT DIE JOUW VERHAAL VERDIENT

In tijden van een steeds grotere behoefte aan authenticiteit en geloofwaardigheid, is Doclines dé partner voor het creëren van echte verhalen voor organisaties en merken:

  1. Als partner 

Word partner in een Doclines productie of thema, zodat wij je helpen belangrijke maatschappelijke onderwerpen nóg beter op de kaart zetten via onze bewezen formule. Neem contact op en laat je vrijblijvend informeren over aanstaande projecten of nadenken over hoe we gezamenlijk nieuwe thema’s bij de kop pakken, op de manier die het beste aansluit bij jouw situatie en ambitie. 

  1. Als producent van jouw content

Ons team van contentmakers is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige, eerlijke formats en verhalen. Van long-form video and brand journalism tot effectieve en efficiënt geproduceerde social content. Wij werken naadloos samen met jouw eigen team of bestaande partners. Als projectcoördinator of meer in een uitvoerende rol, op maat en passend bij jouw budget.

  1. Als verspreider van jouw content

Wat is goede content zonder het juiste publiek? Onze experts in contentdistributie en contentmarketing realiseren als geen ander maximale aandacht voor jouw verhaal en content. Bewust van de ethische dynamiek en uitdagingen binnen een sociaal-maatschappelijke context. Naadloos geïntegreerd in bestaande contentstrategieën of campagnes. Met heldere doelstellingen en rapportages.

Hoe kunnen wij je helpen? Om te beginnen met een goed en inspirerend gesprek onder het genot van een kop koffie of thee:

Mail ons: info@doclines.nl

Bel ons: 06 54 377 198 (Eric Bremer)